HOME ABOUTME MY E-DAY MY WEDDING MY DIY

TERCINTA

Miss mmbe2 ckolah


haiyah......hari niyh kite nak story2 ckit....aku tbe rase rindu kat mmbe2 lame aku lah time ckolah dulu..da lame kot kte org tak jmpe...last jmpe time amek kptusan dlu....to pon dpat jmpe kjap2...jadi lah kat mlepaskan rindu masing2...skarang niyh masing2 dah sibuk blaja n keje tok trus kan cte2 dyeorg smue...harap2...paz niyh kteorg dapat lah berkumpul same2 macam dulu rindu sngat time2 sklah dlu...gelak same2...mnangis same2 kne dende same2...n macam2 lah...btol ckap org zaman persekolahan lah yg paling indah....ok lah nak tnjuk kat kotang smue pic aku ngan kawan2 time ckolah dulu...hihi....

 niyh aku dngan kawan baik aku..


niyh gmba time last SPM





 ....rindu nak pkai bju ckola...........:(


 niyh budak kecik,,,,kat ckola pnggil dak bju putih tu kecik....hihi...
yg sblah ak tuh shera,,,,dah pinda...lme tak cntc dye...ummm,,,miz dye..


 time hari raye......

dulu smue mke poyo2 kan....skarg jmpe jea mke masing2 dah comel n cantikn lg satu pandai bergaye,,,hihi..
pape pon...gud luck to all my frend cmuenye,,,,,cowie pade kawan2 lame aku yg bace entry niyh p ta ad pic korang kat cini....hihi....k lah thank sape yg sudi bace....sayang lah korang...muaahahha.... peace...=)






Animax Cosplay

Hai2,,,hari niyh nak crite pasal animax cosplay yg aku gi ari tu dngn kawan2 aku...sbnarnye aku mlas kot nak gi tpi disebabkan kwan aku yg pkse aku gi,,,gi jea lah...lg pon kawn aku tuh nak blik..dye tak ad teman so aku pon terikut lah ckap dye tok gi sane...da lame tak balik katenye...miss kat mak n ayh dye..hihi...ok...yg memenatkan aku time nak gi sunway adalh kiteorg kne tnggu train setengah jam taw,,,pnat pulak tu..kawan aku yg tunggu kat sunway dah membebel jea tunggu kte org tak sampai2 lagi....n last2 kte org dtg lah jugak walaupn lmbat kan...cn tngok pic aku time kat sunway....


ni pic pertame aku...dngan cape tah...hihi



purple...purple...dan purple......



 comel kan dye org



spray............hihi..

ok lah macam biase sape nak tngok bnyak gmbar lagi pergi lah kat fb aku keyh https://www.facebook.com/aiEnCyUkKamOo....ok 
thank sudi bace + follow blog mcm niyh,,,,bye2...... 


♥ 1 million women purple walk ♥

 
Hai2...ari niyh nak story ckit...ari niyh aku with mmber aku jue gi women purple walk,,,hihi..mle2 kteorg tak nk gi taw women purple walk nih kat putrajaya..sbab kte org nak gi animax cosplay kat Sunway piramid...mmber aku lah yg excited cngat nak gi animax tuh..yg animax tu aku crite entry ke-2 aku key...hehe..hah,,tak pyah nak cte pnjang2.,cn tngok pic2 yg kteorg ambik keyh ...


 niyh tngah tunggu bas...mke pnat....tak ckup tido...hihi


 tngok mmbe aku tuh..excted ambik gmbar,,hihi


niyh nak jaln lah kunun2 nye...aku ngn mak jue...


hah,,,niyh aku...pnat kot tnggu kat citu,,,tpi bezt :) kalau nak tngok lbih bnyak lagi...
sile lh gi fb aku keyh https://www.facebook.com/aiEnCyUkKamOo ....thank sudi bace...bye2..


my Assigment ♥


Assalammualaikum....macam tajuk di atas......aku nak stry cikit pasal assigmnt aku niyh...hari tu aku dah cte kan pasal aku buat mke aku tu....,,,kali niyh aku wat haiwan pulak.....dalam mase seminggu kot aku wat haiwan tuh....pnat gler kot...smpai demam2 aku di buatnye,,,,huhu,,,ok lah meh cn aku bg tngok ape gmbar yg aku buat kat photoshop,,,,

comel tak??....gebu kan aku buat padahal kucing nye tak lah gebu sangat...hehe...saje jea nak tambah2...
pnat ko buat meow niyh...dari pg smpai ke malam...nsib lah ad kawan2 aku yg suke tlong aku,,,huhu,,,thank  a lot syg2 aku semue....sbnarnye ad bnyak lagi gmbar aku..tp yg niyh jea lah aku bg tngok ,,,huhu....bye2,,,