HOME ABOUTME MY E-DAY MY WEDDING MY DIY

TERCINTA

Beraya sakan !!


hem2...hai....SELAMAT HARI RAYE !!!!..huhu.....
dah lame tak update post terbaru kat blog nie...rase macam dah bersawang sangat dah ni
hihi,,,,,,,,hai maklum lah sibuk dengan persiapan raya nk buat itu...ini.....mcam2 lar....hari nie memandangkan ain tak ad buat ape2 ain pon bkk lah blog nk kongsi2 cerita...ok.. nie cerita smlm.....kwn2 skolah tu dulu dah lame tak jmpe ingat nak raye rumah ke rumah...mle2 ingat nak braye 4 org jea memandangkan budak2 nie smue bzy ad itu ini lah...tbe2 mmber ain cll lah ckp ad lg dak nk ikot ..ain pon ok lah...lagi ramai lagi meriah kan.... ain ckp ngn dyeorg tngu kat uma mmber lagi sorang nme nyer wai...bkn wai yg tnye to taw,,hihi...kteorg kat skolah pnggl name manje die wai jea...masing2 ad nme mnje taw...haha...ok jngn melalut....hem2....

tbe kat rumah wai nmpak lah mto...rupenye ad mmber lagi sorang tu...kterg panggil deen jea....ingat tak nk ikot beraya rupanye nak jugak....masuk lah....mkn2 minum sambil tunggu kawan yg lain dtg kan...smue dah dtg,,,jzt nk tunggu minah lg sorang nie bersiap lme btoii,,,,,dah siap bertolak lah dari rumah kerumah...ok...ain dah pnt menaip so...tngok jelah gmbar yg sempat kteorg snap......




with my syg nme manje noni...huhu....


dari kiri azie... ain ..... noni ..... kiah ......


yg duduk to dtg dari jauh.....sangat lah kannn....ok2....tu saha blkg tu paan n yg tu lah wai...

 ok...yg dari kiri azie ,noni , lina , ain .bklg tu deen sblah ain tu paan  yg baju merah tu menyibuk napi namenye.. wai n saha 



 ok....kami semua dari  model tudung bawal....eceh2,,haha,,,perasan sungguh...ok dengan  berakhirnya 
gambar2 ini maka berakhirlah cerita aku kat sini...mlas nk menaip panjang2,,nnt bosan pulak kan bace...