HOME ABOUTME MY E-DAY MY WEDDING MY DIY

TERCINTA

yeah !!

Hai2 smue...setelah sekian lame aku tak update post terbaru...skrang nie aku nk cerita yang aku bli fon baru....tu yang tajuk  yeah tu...hihi...nak tahu fon ape ?......ad lah,,,hehe...tak ad lah,,,,aku bli fon Samsung Galaxy Ace Plus...yelah...fon aku yg lame tu dah rosak,,,tah nape tah ble aku masokkan sim kad,,,die tbe2 mati...lpas tu hidup balik....nyampah ! taw tak...dah hntar kdai brape kali pon same jugak...agaknye dia minta tukar baru kot tu yang aku bli baru...ngehngeh....mle2 aku bkenan nak bli fon Sony Xperia Go...tapi..org tu ckp Sony kurang lah...So.aku bli lah fon Samsung nie..ok jum tngok fon baru aku...hihi..


nie bahagian depan...kotak jea dulu :D


ok,,,,nie lah fon nyer.....dia ad due pilihan putih n itam...
so aku pilih yang warne putih...nmpak cam suci sikitkan....


tngok...siap lock lagi tu...hihi....biaselah ..


 dah bukak dah locknye...tngok femes meow aku tuh,,,org lain smue ltak pic pkwe/makwe...
aku letak meow ak ok !...


memandangkan tokey tu baik ati,,,so,,dia bagi aku free jea bnde alah nie,,,ahahha...



ok,,,nie aku da pasangkan cover die,,,cantik tak ?...


memandangkan nak buat review tntang fon nie aku ambik lah gmbar meow aku yang manje nie...
cantik tak gambarnye??...camera die cantik tak rugi kalau bli...memang puas ati lah,,,
lpas nie nak ambil gambar tak payah gne camera nikon or canon dah,,,hahha...pkai fon pon dah cantik..
so pade sape2 yang sedang cari fon ape yg ok....carilah fon Samsung Ace Plus nie...memang terbaik lah...hihi..

ok lah tu jea yang aku nak crite..Bhaii....oh lupe,,Salam jumaat smue :)


6 comments:

  1. wahhh sama la fon saya,,,tapi dayah punya warna hitam...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi,,,sme ek...bestkan...laju jea...

      Delete
  2. Wahh bestnya. Hehe. Saya lebih suka guna BB tapi pakai tak lama pun. Skang ni pakai 3310 je tau. Sedih, kawan siap perli kata hp kite boleh sambung astro. Kalau kita baling hp kat muka dia, baru dia tahu langit tu tinggi ke rendah. Hehe btw, jaga elok elok ehh :)

    ReplyDelete
  3. siti suraya ...ala ta ape lah,,,jnji boleh mcj dengan cll kan...hihi,,,t kumpul2 duit dapatlah bli sebijik lagi canggih dari ain nie,,nnt kite pakat same2 baling kat muka dia ok.. :)

    ReplyDelete

sila lah comment..
guna ayat yang elok2 ok...
kita tak marah :)