HOME ABOUTME MY E-DAY MY WEDDING MY DIY

TERCINTA

Sayang Meow...


hai,,,hari nie aku nak cte skit pasal meow nie disebabkan aku syg sngt dengan meow...so aku nk kongsikan Tanda korang  sayang sangat kat kucing. korang ada tak simptom ni...hehe


1. tak kira luas mana pun katil,  tetap tk cukup untuk korang dan kucing korang

2. telefon dari jarak jauh untuk dengar suare 'meow' dari kucing korang

3. lebih dari separuh drpd perbelanjaan kedai untuk makanan dan barang keperluan sebahagiannye
kucing korang pnye,

4. kebanyakan kehidupan sosial korang adalah  
     dengan org yg suka kucing jugak,

5. soalan pertama bila dating - "so you suka haiwan tak?"

6. penyeri hari hari korang adalah berkisarkan kucing korang

7. satu-satunya atau sekurang kurangnya forum yg korang masuk adalah berkaitan haiwan

8. apabila korang rasa perlu bercakap / mengadu, tempat pertamanya ialah kucing korang

9. korang mengelak untuk vacuum rumah sebab kucing korang takut kat vacuum tu.
    (tapi aku suke dengki)hihi

10. gambar kt dalam wallet tu gambar kucing je, instead of gambar family korang, atau 
      gambar korang sendiri

11. korang ada lagu lagu istimewa yg cuma dinyanyikan utk kucing korang

12. korang lecture kt orang lain pasal pentingnya penjagaan kucing

13. korang suka kt org yg suka kucing

14.korang  refer diri korang sebagai 'mama' dan 'papa' kat kucing tu

15. kucing anda tidur dengan korang,

16.wallpaper kat hnfon mesti gmbar kucing

17. korang tidur kt bahagian tepi katil sebab kucing korang tidur kt bahagian tengah.

18. update status FB/tweeter berkenaan kucing..siap upload pic

19. nanges teresak esak bukan sebab gembira disarungkan cincin tunang,
       tapi sebab kucing anda baru mati. Huhuhu....

 tu jea aku nak kongsi...hehe   Bhaiii

yeah !!

Hai2 smue...setelah sekian lame aku tak update post terbaru...skrang nie aku nk cerita yang aku bli fon baru....tu yang tajuk  yeah tu...hihi...nak tahu fon ape ?......ad lah,,,hehe...tak ad lah,,,,aku bli fon Samsung Galaxy Ace Plus...yelah...fon aku yg lame tu dah rosak,,,tah nape tah ble aku masokkan sim kad,,,die tbe2 mati...lpas tu hidup balik....nyampah ! taw tak...dah hntar kdai brape kali pon same jugak...agaknye dia minta tukar baru kot tu yang aku bli baru...ngehngeh....mle2 aku bkenan nak bli fon Sony Xperia Go...tapi..org tu ckp Sony kurang lah...So.aku bli lah fon Samsung nie..ok jum tngok fon baru aku...hihi..


nie bahagian depan...kotak jea dulu :D


ok,,,,nie lah fon nyer.....dia ad due pilihan putih n itam...
so aku pilih yang warne putih...nmpak cam suci sikitkan....


tngok...siap lock lagi tu...hihi....biaselah ..


 dah bukak dah locknye...tngok femes meow aku tuh,,,org lain smue ltak pic pkwe/makwe...
aku letak meow ak ok !...


memandangkan tokey tu baik ati,,,so,,dia bagi aku free jea bnde alah nie,,,ahahha...



ok,,,nie aku da pasangkan cover die,,,cantik tak ?...


memandangkan nak buat review tntang fon nie aku ambik lah gmbar meow aku yang manje nie...
cantik tak gambarnye??...camera die cantik tak rugi kalau bli...memang puas ati lah,,,
lpas nie nak ambil gambar tak payah gne camera nikon or canon dah,,,hahha...pkai fon pon dah cantik..
so pade sape2 yang sedang cari fon ape yg ok....carilah fon Samsung Ace Plus nie...memang terbaik lah...hihi..

ok lah tu jea yang aku nak crite..Bhaii....oh lupe,,Salam jumaat smue :)