HOME ABOUTME MY E-DAY MY WEDDING MY DIY

TERCINTA

♥Storie morie♥

……hmm,,,,testing2……today aku nk cte ari niyh aku ngn kwan2 aku gi gnung2……huhu,,,,,,,(gedik skit),,ad aku kesah,,,,,best gler2 lah gi gnung tu…da lme daku tak mnjejakkan kaki kesane….akhirnya aku dpat jgak….aku dah rancang lme dah nk gi gnung ni,,,sblom aku msok kolej lg kot…mklum lah msing2 sibuk kan,,,to yg tak sempt nk gi mane2 tuh…kte org btok kol 9 lbey,,,,bkumpul rmai2 dlu,,,bru lah strt btolak….aku di dera masak kan dye org =.=,,,tak berat pon msk nye,,jzt goring kentang jea,,,hahha…slebihnye karipak mak aku,,,,main goreng jea aku,,,,dalam kete asyik membebel jea budak2 niyh,,,cte pasal itu ini…aku jzt diam jea ckp2 dngan sayang aku….smpai sane kte org pon byar lah duit masok,,,dah byar ambil brg2 smue dlm kete…angkut n then tka lah pakaian,,,da ciap tka kte org gi lah naik…dak ni ckap kat bwah tak best…jln lgi naik ats…punye lah ponat,,,tak than aku….termengah2 aku ngn bdak2 niyh lah,,,,,dah smpai tempat tuh kte org pon terjun lah ape lg…pnye lah sjuk tmpatnye….menggigil2…byse lah bru lpaz hujan,,,,air nye wane kuning ??....aku tak thu knape n ad aku kesah….aku mndi jea lah,,,,n2...pling ngeri...kaki ku kene pacat???...adosh!!..nsib baik tak sempat gigit kaki aku,,,dy melokat jo,,kalo tak abis darah2 aku...huh!!,,……k aku shot kan cte aku k,,,,aku thu korang bosan k fine……da smpai rse tak nak mandi kte org pon bngunlah n then tkar baju,,,,,kat situ kan ad jual macam2 cnderahati kan,,,,so aku pon ternampak rantai Supermen….hahha…aku mang dari dlu nak rantai tu taw tak,,,,,,Akhirnya dapat jgak,,,,,Sayang aku yg blikan…..kat situ aku ukir name aku dngan si dia,,,,,,korang tngok lah kat bwah ni,,,,smue jelez kot,,,hahhaha….
cantikkan ????....k fine tak cntik?? Ad aku kesah…jnji aku dpt korang ado??




Ok niyh pic lpaz mandi….masing2 mke ponat……hahha…lg2 acap bibir dah biru dah….lpaz to kte org naik kate....tak thu nak gi mane,,,gi lah tangkak.....gi lah jaln2...paz to makn...n then aku rse nak bli tdung...so aku bli lah...kaler pink....huhu... ok2...aku thu bosan kan,,,,so aku nak akhiri post aku niyh k,,,,, thank cape sudi bce blog tak sbrape niyh...thank kayu...hahah.....=.="