HOME ABOUTME MY E-DAY MY WEDDING MY DIY

TERCINTA

♥ Animation trip ♥

wee,,,hari ni,,,,kite nak crite,,,hari tu aku gi animation trip kat KL.....dah lame dah aku gi tpi baru hari niyh nak cerita...ahhah...maklum lah,,,aku skrng nie buzy ckit sbb da nak abez sem...so bru hari niyh aku dapat cte...bezt dapat gi kat sane..abg2 kat sane smue baik2.....terhebat kot dyeorg,,,smpai masuk luarngare lagi tau,,,,ok2...aku malaz nak membebel banyak2....so tngok lah gmbar2 yg kteorg ambil kat KL tuh...niyh smue kat cmre aku...cmre syg aku ,,,hihi....

ok ni yg malas nak crite nie...mke dyeorg tah macam ape tah...ahahh..sbnarnye dyeorg tngak buat gaya
budak gooooodiiik...name nye.......tuuutttttttttttttttttttttttttt...ahahha,,,


erkkk....mukaku sungguh buruk saat ini....ok...abaikan muka itu...aku just nak tnjukkan jea yg kteorg gi studio Keluang man...ahahahh...yg lagu,,,,,''dia bagai seorng pahlawan...blallalalalala ''...hahah....


budak kelaz aku yg gile2.....aku pon dah termasuk same2 gle ikut prangai dyeorg.....


lpaz dah abez tngok smue kat dalam tuh...kteorg mkan,,,,,blala...n then kteorg gi studio lagi satu...iaitu inspidea....kat situ lagi besar kot tempat dia,,,memang terhebakkkk arh......




ok tu jea ape yg aku nak cte,,,,,thank pade yg sudi untuk mmbace....peace :) 











2 comments:

  1. bestnya animation trip.hehe..ain amek course apa?

    ReplyDelete
  2. yup memang best nana...:) ain amek course animasi :D

    ReplyDelete

sila lah comment..
guna ayat yang elok2 ok...
kita tak marah :)