HOME ABOUTME MY E-DAY MY WEDDING MY DIY

TERCINTA

♥ Animation rocking days ♥

hai2....ok hari ni aku nak tlis entry pasal tajuk kat atas tu,,,,gi tngok cpat...ngee....hihi.......sbnarnye da lame aku nak tlis tp memandangkan aku sibuk jea dngan assigment aku...so....bru hari ni aku dapat tlis...bzy kot...saat2 akhir ni nak exam lah,,,per lah...pning aku....kteorg buat jamuan ni,,,sbb nak tnangkan fikiran...yela asyik hadap lptop jea,,,aku rase rabuna ku dah makin menaik lah kot.....hahha,,,per lah....da lah aku nak cte diri aku pulak....ok meh lah tngok gmbar2 yg kteorg ambil time jamuan tuh.....


nie mkanan yg kteorg makan time tuh....bnyak lg,,,tpi tak upload lah,,,ahaha


 ni tema yg dipilih oleh pnsyarah kteorg......


pic yg ni diambil oleh pnsyrah aku....time ni kteorg bratur,,,sape nak main congkak..batu seremban sape nak main kotak beracun...so,,,,,aku pilih kotak beracun....sbbnye aku dah lpe cm ner nak main due tu,,,hihi...


yg ni pulak kteorg main ape ek...???...rebut kerusi ar kot...ahahh...aku org yg pertama kuar...sedih kot...last2 yg menang pnsyarah kteorg....huntung lah.......


lpaz tuh,,,kteorg main explores pulak....hihi...bezt kot......


ni adalah hasilnye ...ahahha....sian juju jd model smentara...namenye... ♥ waiter kolej  ♥ sweet kan....ok lah tu jea yang aku nak cite pasal aku ngn kawan2 aku.,....hihi...jmpe lg...bye2....... peace........ 






No comments:

Post a Comment

sila lah comment..
guna ayat yang elok2 ok...
kita tak marah :)