HOME ABOUTME MY E-DAY MY WEDDING MY DIY

TERCINTA

• Habis Sem 1 lar •

hai2,,salam jumaat ,hari nie nak tlis pasai.....aku dah abez sem lah,,,hahha,,,seronoknye,,,,tak payah bngun awal...hihi...ok,,,aku skrang bkn nak cte pasal aku,,,,,ak nak cte pasai jamuan akhir ak kawan2 aku ngn pnsyarh2 aku,,,bpe bnyak aku nie,,,hihi...ok....pg2 aku dah bgun hokey ! semangat nak gi klas....tp last2..yg dtg dlu cume 2orng jea =.='' kalau aku tahu aku dtg pkul 9 !...err,,,,,kteorg kne susun smue fail2..assigment yg kteorng dah buat lpas2 tu....kumpulkan satu tmpat....dah kol 10...perot lapar...pnsyarah suruh gi rhat dulu....smpai kat kdai mkn,,,mkn,,,,dok2 kjap...bual2...tbe2...pnyarah aku dtg....dia ckp sape nk ikot pi KFC aku pon ngn kwan aku kemain jln jea...smpai tak hingat nak bayo.....hahha...teros patah balik gi bayar...smpai KfC bli dah siap,,,,pi bli air...n then tros balik kolej,,,angkut barang2 bawak pi klaz...n then troz makan lah per lagi,,,,

 tu,,,dia...kfc yg baru....per lah kat tv bubuh semue cili tu...tp tngok dia bubuh ats jea


tngok tu...mke semangat dapat ayam.... :D


seronok btol kawan aku mkn aym.... haha



sesi bergambar dngan pnsyarh....muke formal...hahha


hah,,,love gitu....


tak ad keje aku ngn mmbe aku....yg sorang tu bergayut jea....
oklah,,tu jea yg aku nak cerite pasai sem 1 aku,,,,jmpe lagi sem 3 tahun dpan yer syg2 aku smue...bhaiii...hahah....muaah..... =.=''

♥ kartun ek ?? ♥

hey,,,,hari nak nk tlis entry pasal...final exam aku....hummm,,,aku pkir final exam tok animasi adalah ABC rupe nye tidok......klaz aku kne wat potrait kat PS err.... so dngan pngalaman yg aku plajari dari smue pnsyarah2 aku....aku dapat lah jugak siapkan ....dari pagi hingga mlm taw aku menghadap lptop....tak rabun pulak aku kan,,,ermm....pnat taw sbnarnyer wat bnde2 nie smue...nak kne pndai main warne..byg n macam2 lah....tp bg aku bez wat2 nie....hihi....jum pi ngok aku nyer pic yg aku karton kan,,,,,

step 1...wat lakaran....


step 2...kite warnekan tudungnyer k,,,,ikot warne pilihan...


step 3.kite warnekan lagi....baju pulak,,,,,

 

 step...bpe td erk ? hah 4,,,kita lakar mata ..kening ,,mulut...eh2...tp part kening tuh
cam tipu jea kan....hahha...saje nak wat kning jadi nipis2...hahahha...........


 ok yg last....ak wat bayang,,,,td jd cam ape erk??...ermm..lpe lah...t ak ingat ak tlis balik,,,hihi


and the last2.......sblah tuh pic sbnar,,,,,,n yg to digital....
tngok tu,,,,macam aper tah aku buat muke aku,,,dah lah tak wat lesung pipi.
.sbnarnya aku tak reti lagi nak buat yg pro nye...aku still blajar lagi ....hihi....thank pd yg bace peace ....ngeeee  =.=''



♥ Animation rocking days ♥

hai2....ok hari ni aku nak tlis entry pasal tajuk kat atas tu,,,,gi tngok cpat...ngee....hihi.......sbnarnye da lame aku nak tlis tp memandangkan aku sibuk jea dngan assigment aku...so....bru hari ni aku dapat tlis...bzy kot...saat2 akhir ni nak exam lah,,,per lah...pning aku....kteorg buat jamuan ni,,,sbb nak tnangkan fikiran...yela asyik hadap lptop jea,,,aku rase rabuna ku dah makin menaik lah kot.....hahha,,,per lah....da lah aku nak cte diri aku pulak....ok meh lah tngok gmbar2 yg kteorg ambil time jamuan tuh.....


nie mkanan yg kteorg makan time tuh....bnyak lg,,,tpi tak upload lah,,,ahaha


 ni tema yg dipilih oleh pnsyarah kteorg......


pic yg ni diambil oleh pnsyrah aku....time ni kteorg bratur,,,sape nak main congkak..batu seremban sape nak main kotak beracun...so,,,,,aku pilih kotak beracun....sbbnye aku dah lpe cm ner nak main due tu,,,hihi...


yg ni pulak kteorg main ape ek...???...rebut kerusi ar kot...ahahh...aku org yg pertama kuar...sedih kot...last2 yg menang pnsyarah kteorg....huntung lah.......


lpaz tuh,,,kteorg main explores pulak....hihi...bezt kot......


ni adalah hasilnye ...ahahha....sian juju jd model smentara...namenye... ♥ waiter kolej  ♥ sweet kan....ok lah tu jea yang aku nak cite pasal aku ngn kawan2 aku.,....hihi...jmpe lg...bye2....... peace........ 






♥ Animation trip ♥

wee,,,hari ni,,,,kite nak crite,,,hari tu aku gi animation trip kat KL.....dah lame dah aku gi tpi baru hari niyh nak cerita...ahhah...maklum lah,,,aku skrng nie buzy ckit sbb da nak abez sem...so bru hari niyh aku dapat cte...bezt dapat gi kat sane..abg2 kat sane smue baik2.....terhebat kot dyeorg,,,smpai masuk luarngare lagi tau,,,,ok2...aku malaz nak membebel banyak2....so tngok lah gmbar2 yg kteorg ambil kat KL tuh...niyh smue kat cmre aku...cmre syg aku ,,,hihi....

ok ni yg malas nak crite nie...mke dyeorg tah macam ape tah...ahahh..sbnarnye dyeorg tngak buat gaya
budak gooooodiiik...name nye.......tuuutttttttttttttttttttttttttt...ahahha,,,


erkkk....mukaku sungguh buruk saat ini....ok...abaikan muka itu...aku just nak tnjukkan jea yg kteorg gi studio Keluang man...ahahahh...yg lagu,,,,,''dia bagai seorng pahlawan...blallalalalala ''...hahah....


budak kelaz aku yg gile2.....aku pon dah termasuk same2 gle ikut prangai dyeorg.....


lpaz dah abez tngok smue kat dalam tuh...kteorg mkan,,,,,blala...n then kteorg gi studio lagi satu...iaitu inspidea....kat situ lagi besar kot tempat dia,,,memang terhebakkkk arh......




ok tu jea ape yg aku nak cte,,,,,thank pade yg sudi untuk mmbace....peace :)