HOME ABOUTME MY E-DAY MY WEDDING MY DIY

TERCINTA

Miss mmbe2 ckolah


haiyah......hari niyh kite nak story2 ckit....aku tbe rase rindu kat mmbe2 lame aku lah time ckolah dulu..da lame kot kte org tak jmpe...last jmpe time amek kptusan dlu....to pon dpat jmpe kjap2...jadi lah kat mlepaskan rindu masing2...skarang niyh masing2 dah sibuk blaja n keje tok trus kan cte2 dyeorg smue...harap2...paz niyh kteorg dapat lah berkumpul same2 macam dulu rindu sngat time2 sklah dlu...gelak same2...mnangis same2 kne dende same2...n macam2 lah...btol ckap org zaman persekolahan lah yg paling indah....ok lah nak tnjuk kat kotang smue pic aku ngan kawan2 time ckolah dulu...hihi....

 niyh aku dngan kawan baik aku..


niyh gmba time last SPM





 ....rindu nak pkai bju ckola...........:(


 niyh budak kecik,,,,kat ckola pnggil dak bju putih tu kecik....hihi...
yg sblah ak tuh shera,,,,dah pinda...lme tak cntc dye...ummm,,,miz dye..


 time hari raye......

dulu smue mke poyo2 kan....skarg jmpe jea mke masing2 dah comel n cantikn lg satu pandai bergaye,,,hihi..
pape pon...gud luck to all my frend cmuenye,,,,,cowie pade kawan2 lame aku yg bace entry niyh p ta ad pic korang kat cini....hihi....k lah thank sape yg sudi bace....sayang lah korang...muaahahha.... peace...=)






No comments:

Post a Comment

sila lah comment..
guna ayat yang elok2 ok...
kita tak marah :)