HOME ABOUTME MY E-DAY MY WEDDING MY DIY

TERCINTA

♥ 1 million women purple walk ♥

 
Hai2...ari niyh nak story ckit...ari niyh aku with mmber aku jue gi women purple walk,,,hihi..mle2 kteorg tak nk gi taw women purple walk nih kat putrajaya..sbab kte org nak gi animax cosplay kat Sunway piramid...mmber aku lah yg excited cngat nak gi animax tuh..yg animax tu aku crite entry ke-2 aku key...hehe..hah,,tak pyah nak cte pnjang2.,cn tngok pic2 yg kteorg ambik keyh ...


 niyh tngah tunggu bas...mke pnat....tak ckup tido...hihi


 tngok mmbe aku tuh..excted ambik gmbar,,hihi


niyh nak jaln lah kunun2 nye...aku ngn mak jue...


hah,,,niyh aku...pnat kot tnggu kat citu,,,tpi bezt :) kalau nak tngok lbih bnyak lagi...
sile lh gi fb aku keyh https://www.facebook.com/aiEnCyUkKamOo ....thank sudi bace...bye2..


2 comments:

  1. Wahhh best tak ? jauh ke lari ? :D

    ReplyDelete
  2. haha...best lah jugak...tak lari lah berjalan...awk tak gi?

    ReplyDelete

sila lah comment..
guna ayat yang elok2 ok...
kita tak marah :)