HOME ABOUTME MY E-DAY MY WEDDING MY DIY

TERCINTA

Karnival PSH

Assalammualaikum.....ok2,,,,niyh entry yg ke-2 aku...bnyak pulakkan aku nak update entry hari niyh...aku nak cte skit niyh pasal Karnival tuuu...muncung bibir ckit gatal....hahhaok...taw tak ape tuh ...niyh nk cte lah niyh...haritu kolej aku ad wat mini karnival kat Kipmart segamat....so...Pensyarah aku nak cari lah 3 org model tok dye make up...aku pon wat slamber lah...p pnsyarah aku lg sowang tu ckap,,,aku ngn kawan aku niyh tak ad wat ape2...aku pon...terkejot berok.dengan tak semena-mena kau ngn mmber aku kne jd model..huh...ak pk model2 kat bwah jea....TAPI.......model ats pentas....aku ase jntung cm nak tercabut...hahha...gler lah....bergetar2 kaki aku asenye ble naik pentas....hai lah nasib kan.....meyh cn tngok pic aku ngn mmber2....

                                             time niyh kteorg bru smpai terus ambik gambar...hihi

kat pentas :)




niyh pic time aku na di solek....


niyh nak pakai kan tudung.....taw tak berape belitan aku pakai...3 belitan bebe 3.....sengsara aku tanggung...hehe


 hah...ni hasil nye...niyh lepas habis makeup kau turun jap..pnat taw pkai kasut tinggi tuh....ase nak tercabut aku ase....pnat....paz tuh pnsyarh soh kte org turun tunggu artis dtg ainan tasneem.....huhu...
niyh gambar ainnan tasneem....kawan aku jea yg dapat amik ngan dye,,,aku tak dpat dah pnat sngat aku berehat...aku jadi pengiring dye jalan jea....

 untung lah mmber aku tuh kan....k lah penat lah menaip.....huhu...da habis dah cte aku niyh.....sekian...assalammualaikum........